Jan 24, 2012

sakit kepala.dapat penadol cicah coke sulam dengan karbon monoksida cun weh!

.

berbelah di bahagi.erk?

susah betul rasa hidup ni.kadang-kadang fikir baik mati dari hidup yang sangat macam apa entah.semua benda yang kau buat,semua orang takan rasa puas hati.damn!aku sendiri tengah fikir macamana cara lagi aku nak puas kan hati semua orang.and you know what,semua yang aku buat ni bullshit!

aku ni terlalu bagi muka kat orang ke?sampai kadang-kadang rasa macam kena pijak-pijak balik pulak dah.what should i do?kau tahu,bila hidup rasa macam pesalah,tidur malam pun tak lena.macam-macam mimpi ngeri terjah otak kau.macam-macam muka bayangan lalu depan kau.kau hidup dalam ketakutan!memang sounds macam sial,ini realiti la haXjiXg!aku sampai tak tahu nak buat apa lagi.terasa macam asid mengalir laju dalam pembuluh darah aku.kenapa realiti ni tak fair huh!

malam ni pasti,aku tidur masih dalam ketakutan.shit!

Jan 14, 2012

hati,tolong boleh?

"...aku minta hati tunjuk jalan, biar terang. bukan jalang. gelap tidak berlampu.tak tahu arah mana mahu di tuju...."

HEARTLESS!

kenapa aku tak pernah perasan pon. erghhh,sial! lapan januari sial!

Jan 13, 2012

4 tahun dan ini akhirnya? kawe tak mboh !

ok aku stuck, kepala hotok aku jammed. serabot selirat hotok aku memikirkan semua yang sudah, baru dan akan jadi lepas ni. ontah la makin difikir, makin berselirat. sebu kepala hotok dibuatnya.

ahhhh! tension nye. apa yang aku nak buat kalau tiap-tiap hari aku asyik fikirkan kau je ha! izinkan aku, mengambil engkau bersama aku. dalam fantasi aku, dalam mimpi aku. maaf. juga sori dari aku. jutaan kasih aku ucapkan. takecare.

p/s: aku mengambil masa dua jam menulis cerita bodoh sependek ini, sebab aku kehilangan kata-kata. sadis sungguh pengakhiran ini. :)

Dec 20, 2011

seriously aku rasa bangang sangat malam ni!

bukan aku tanak kawan.aku tak pernah pun buang kawankawan.kau sendiri cakap kau nak blaja hidup tanpa aku.aku tau kau dah ada orang yang akan selalu dengar kan kau.orang yang kau takan kecewa kan.aku rasa peranan aku dah tamat malam ni.kau tak perlukan aku.and aku memang tak boleh terima kenyataan ni.serius tak boleh.aku mintak maaf sebab aku tak mampu nak berhenti sayang kan kau.kalau ada apa apa yang kau rasa nak kongsikan,aku sedia menanti sampai bilabila pun.maaf sekali lagi.and untuk D,aku akan deadtivated fb aku atas soalan bodoh kau.kau pun tayah susahsusah tengok status aku ke hape.lau kau rajen,block je aku.aku ternanti2 ni.paham!chow

Dec 9, 2011

tolong tunaikan 1 permintaan ini boleh?

tolong aku agar masa ini mampu aku undurkan untuk aku putihkan segala yang hitam.tolong la.

Dec 8, 2011

kadang kadang aku rasa macam nak lempar je semua benda yang ada kat sekeliling aku.

seriously ni masuk tahap tekanan melampaui batasan.

si bodoh diperbodohkan.

aku terasa sangat bodoh bila diperbodohkan orang bodoh.terasa sangat bodoh bila orang yang kau sayang tidak percaya kan kau.what should i do?